Nyílt nap és AJTP pályázati felhívás

Kedves 8. osztályosok és Szüleik!
 
Gimnáziumunkban, a Kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumban az idei tanévben a kialakult járványhelyzet miatt sajnos a hagyományos módon nem tudjuk megszervezi az érdeklődő 8. osztályos diákok és szüleik számára a Nyílt NapotAzonban továbbra is fontos számunkra, hogy megismertessük gimnáziumunkat azokkal a diákokkal, akik középiskolai tanulmányaikat a Kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumban kívánják folytatni.
 
 
A honlapunkon illetve Facebook oldalunkon folyamatosan teszünk közzé információkat, várjuk az érdeklődök kérdéseit, valamint egy későbbi időpontban szeretnénk „online nyílt napot” is tartani! A végzősöknek a tehetséggondozó foglalkozásokat a hagyományostól eltérően online módon 2020. október 5-től elindítjuk. Így ennek a „kényszerhelyzetnek” egy pozitív hozadéka, hogy a Kaposvártól távolabb élők is így részt tudnak venni a foglalkozásokon. A foglalkozásokról és a jelentkezésről bővebb információt szintén a honlapunkon és a Facebook oldalunkon találnak.
Intézményünkben a kezdetektől fogva sikeresen működik az Arany János Tehetséggondozó Program, mely a különféle hátrányokkal küzdő tehetséges tanulók középiskolai tanulmányait segíti elő. Az EMMI kiírta a 2021/22-es tanévre vonatkozó tanulói pályázatot. A pályázati felhívást és az azokhoz kapcsolódó mellékleteket is le lehet tölteni a honlapunkról. A program iránt érdeklődőknek részletes információkat nyújtunk a jelentkezéssel és a mellékletek kitöltésével kapcsolatban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
 
 
Kaposvár, 2020. szeptember 21.
 
Tisztelettel:
 
Vámosi László
igazgató