Tehetséggondozó foglalkozások indulnak!

Kedves 8. osztályosok és Szüleik! Az előkészítőkre  folyamatos a jelentkezés!

Jelentkezési Lap

Ebben a tanévben is elindítjuk tehetséggondozó foglalkozásainkat, melyre online módon lehet jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon.

A Táncsics Mihály Gimnázium ebben a tanévben is segítséget szeretne nyújtanii a felvételihez, ezért az idén is megszervezzük az iskolánkba felvételiző 8. osztályos tanulóknak szóló tehetséggondozó foglalkozásainkat. személyes megjelenésre építve kezdjük el a foglalkozásokat.  

A következő tárgyakból szervezünk foglalkozásokat:

 

A foglalkozások szeptember 25-én indulnak és magyarból az írásbeli felvételiig, a többi tantárgy esetén pedig a szóbeli meghallgatásokig (március 8-ig) tartanak. Januárban magyarból és matematikából is lesz „próba” felvételi. Egy diák több tárgyból is jelentkezhet előkészítőre. A foglalkozások tematikái megegyeznek a megfelelő tagozatok szóbeli felvételi tematikáival.

A tehetséggondozó foglalkozásokon való részvétel feltétele az iskola alapítványának tanfolyamonként minimum 25 000.- Ft-tal történő támogatása.

A jelentkezés menete a következő: mindössze az alábbi linkre kattintva egy Google űrlapot kell kitölteni. Fontos, hogy a megadott e-mail címen fogunk utána jelentkezni, ezért kérjük olyan címet adjon meg mindenki, amit rendszeresen néz!

Jelentkezési Lap

Fizetés: A kialakult helyzet és az érvényben lévő szabályozások értelmében a fizetés is banki átutalással oldható meg a

Táncsics Gimnáziumért Alapítvány MKB Banknál vezetett: 10300002-25003189-00003285  számlájára.

A megjegyzés rovatba kérjük beírni a tanuló nevét, a tantárgyat (tantárgyakat), illetve azt, hogy „alapítványi támogatás”. (pl.: Kocka Kázmér, matematika, informatika, alapítványi támogatás), valamint a befizetésről szóló igazolást elküldeni az alábbi e-mail címre:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lehetőséget adunk azon diákoknak is a jelentkezésre, akiknek a családja nehéz anyagi helyzetben van,  kérelmezhetik a foglalkozások díjának mérséklését, illetve elengedését, melynek kérelmezéséhez egy nyomtatványt mellékelünk és kitöltés után elektronikusan kérjük megküldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Díjmérséklési Kérelem