Language of the Future. Learn computer coding!

Számítógép-programozás (vagy egyszerűen programozás) egy vagy több absztrakt algoritmus megvalósítását jelenti egy bizonyos programozási nyelven. A programozásban megtaláljuk a művészet, a tudomány, a matematika és a mérnöki tudomány elemeit.

info_page_011.png

BIZONYTALAN IDEIG ELHALASZTVA!

A koronavírus-járványt megelőző óvintézkedések miatt az április 3-5 között megrendezésre kerülő döntő forduló elhalasztásáról döntött az iskolavezetés a tankerület és az EMMI javaslatai alapján.

 

Szeretettel üdvözlünk!

17

 

Elkezdődött a 2019/2020-as tanév versenye!

  A Kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumban idén 17. alkalommal rendezzük meg az AJTP Országos Informatikaversenyt, melyre ezúttal is szeretettel meghívunk minden AJTP-s iskolát, kollégiumot!

A verseny az évek folyamán egyre fejlődött, alakult, igyekeztünk színvonalas versenyt létrehozni.

 Minden iskola és minden korosztály, azaz az alsóbb évesek is eredményesen szerepelhetnek a megmérettetésen. Szeretnénk valamennyi iskolát arra biztatni, hogy nevezzen a versenyre. Az ECDL-ismeretek birtokában már sikeres szereplésre számíthatnak a diákok!

Az idei tanévben 2020. március 3-án lesz a verseny online fordulója, majd 2020. április 3-5. időpontban kerül megrendezésre az AJTP informatikaverseny gyakorlati fordulója, amelyre nagyon nagy szeretettel várunk Mindenkit Kaposvárra!

Ezen az oldalon minden részletet megtalálhattok a versenyről, a korábbi évek feladatait és a győzteseket is.

Jó böngészést hozzá! 

 

A tavalyi versenyről

Minden versenyzőnek gratulálunk, külön a díjazottaknak! Köszönjük a felkészítő tanárok munkáját!

Külön megkülönböztetett köszönet a versenyfeladatok kidolgozásában résztvevő kollégáknak (abc-sorrendben): Biczóné Lengyel Beáta, Gergelyné Privarnyik Rita, Kántorné Homolai Krisztina, Kincses László, Kovács Ágnes, Lórántfi Csaba, Nemcsik János, Rosta Attila, Szili Dániel(egyetemi hallgató), Tóth Tamás.

Az eredmények és a feladatok a megoldásokkal együtt felkerültek a weblapra, elérhetőek.

Tóth Viktor előadása,  "Mesterséges intelligencia és gépi tanulás" prezentációja az előadó engedélyével elérhető a letöltések között.

Kapcsolat

Ha valamilyen kérdésre nem találsz kielégítő választ, fordulj bizalommal Tóthné Berzsán Gabriella programfelelőshöz a gberzsan[kukac]gmail.com címen vagy a +36(30)5255640 illetve a +36(82)512128/108 telefonszámon.

Illetve a szakmai kapcsolattartásra használd az ajtpinfoverseny[kukac]gmail.com címet, vagy a +36(20)3250265 telefonszámot!

AJTP Infoverseny 2020. április 3-5.

Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium

Versenyről

A Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium ebben a tanévben is meghirdette az immár hagyománnyá vált országos számítógép-alkalmazói versenyt az Arany János Tehetséggondozó Programban részt vevő tanulók számára.

A verseny célja: a számítógép-használatban jártas diákok tudásának, ügyességének összemérése, találkozás az ország más területein tanulókkal, tanítókkal, tapasztalataink kicserélése.

A verseny ideje: 2020. április 3-5.

Itt talál meg bennünket

©2020 Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium. All Rights Reserved. Designed By Sati.

Search