Language of the Future. Learn computer coding!

Számítógép-programozás (vagy egyszerűen programozás) egy vagy több absztrakt algoritmus megvalósítását jelenti egy bizonyos programozási nyelven. A programozásban megtaláljuk a művészet, a tudomány, a matematika és a mérnöki tudomány elemeit.

info_page_011.png

Lezajlott az idei verseny!

Minden versenyzőnek gratulálunk, külön a díjazottaknak! Köszönjük a felkészítő tanárok munkáját is! És külön megkülönböztetett köszönet a versenyfeladatok kidolgozásában résztvevő kollégáknak!

Az eredmények és a feladatok a megoldásokkal együtt felkerültek a weblapra, elérhetőek.

Tóth Viktor előadása,  "Mesterséges intelligencia és gépi tanulás" prezentációja az előadó engedélyével elérhető a letöltések között.

Szeretettel üdvözlünk!

 A Kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumban idén 16. alkalommal rendezzük meg az AJTP országos informatikaversenyt, melyre ezúttal is szeretettel meghívunk minden AJTP-s iskolát, kollégiumot!

A verseny az évek folyamán egyre fejlődött, alakult, igyekeztünk színvonalas versenyt létrehozni.

 Minden iskola és minden korosztály, azaz az alsóbb évesek is eredményesen szerepelhetnek a megmérettetésen. Szeretnénk valamennyi iskolát arra biztatni, hogy nevezzen a versenyre. Az ECDL-ismeretek birtokában már sikeres szereplésre számíthatnak a diákok!

Az idei tanévben 2019. április 12-14. időpontban kerül megrendezésre az AJTP informatikaverseny Kaposváron, amelyre nagyon nagy szeretettel várunk Mindenkit!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a kollégák munkáját, akik a tavalyi évi verseny feladatait összeállították:
Balogh Ida, Gergelyné Privarnyik Rita, Dr. Honfi Vid, Jeneiné Horváth Kinga, Lórántfi Csaba, Tóth Tamás, Raskoványi Miklós, Rosta Attila, Szili Dániel (egyetemi hallgató)

Ezen az oldalon minden részletet megtalálhattok a versenyről, a korábbi évek feladatait és a győzteseket is.

Jó böngészést hozzá! 

Ha valamilyen kérdésre nem találsz kielégítő választ, fordulj bizalommal Tóthné Berzsán Gabriella programfelelőshöz a gberzsan[kukac]gmail.com címen vagy a +36(30)5255640 illetve a +36(82)512128/108-as telefonszámon.

Illetve a szakmai kapcsolattartásra használd az ajtpinfoverseny[kukac]gmail.com címet!

Csapatmunka, avagy a siker titka

Minden céget a kollégák csapata építi, akiknek bizony együtt kell dolgozniuk a sikerért. A kérdés csak az,
hogy hogyan és milyen módszerekkel tudják ezt elérni, azaz mit jelent a csapatmunka a gyakorlatban és milyen apró dolgok kellenek ahhoz, hogy jól működjön az összhang.

A szakértők szerint egy csapat összetétele akkor jó, ha egyetlen csapattagot sem lehetne kivenni a rendszerből anélkül, hogy sérülnének a folyamatok.

A másik kulcskompetencia a hatékony kommunikáció, amit talán magyarázni sem kell a csapatmunka esetében.

AJTP Infoverseny 2019. április 12-14.

Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium

Versenyről

A Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium ebben a tanévben is meghirdette az immár hagyománnyá vált országos számítógép-alkalmazói versenyt az Arany János Tehetséggondozó Programban részt vevő tanulók számára.

A verseny célja: a számítógép-használatban jártas diákok tudásának, ügyességének összemérése, találkozás az ország más területein tanulókkal, tanítókkal, tapasztalataink kicserélése.

A verseny ideje: 2019. április 12-14.

Itt talál meg bennünket

©2019 Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium. All Rights Reserved. Designed By Sati.

Search