Language of the Future. Learn computer coding!

Számítógép-programozás (vagy egyszerűen programozás) egy vagy több absztrakt algoritmus megvalósítását jelenti egy bizonyos programozási nyelven. A programozásban megtaláljuk a művészet, a tudomány, a matematika és a mérnöki tudomány elemeit.

info_page_011.png

18

 

2022. márciusában kezdődik a 2021/2022-es tanév versenye!

  Az idén 19. alkalommal rendezzük meg az AJTP Országos Informatikaversenyt a Kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumban, melyre ezúttal is szeretettel meghívunk minden AJTP-s iskolát, kollégiumot, diákot!

A verseny anyaga alapvetően az új NAT-követelményekre, valamint az ECDL vizsgakövetelményekre épül.

Az idei tanévben 2022. március 8-án lesz a verseny elméleti fordulója online. Majd 2022. április 9-én kerül megrendezésre az AJTP informatikaverseny gyakorlati fordulója, amelyre nagyon nagy szeretettel várunk Mindenkit Kaposvárra!

elméleti forduló: 2022.  március 8.
gyakorlati forduló: 2022. április 9.

 

Ha a járványhelyzet nem engedi a helyszínen való megrendezést, akkor a gyakorlati fordulót is online rendezzük meg, április 8-án (pénteken) 9 és 12 óra között.

Ezen az oldalon minden részletet megtalálhattok a versenyről, a korábbi évek feladatait és a győzteseket is.

Jó böngészést hozzá! 

A tavalyi versenyről (ONLINE versenyév volt a 18.)

A pandémia miatt mindkét forduló online került megrendezésre.

Gratulálunk a 18. Országos AJTP informatikaverseny díjazottainak!

A verseny 1. fordulója 2021. március 2-án zajlott.  A "Teszt" oldalon még olvasható néhány részlet.

A járvány harmadik hulláma miatt a 2. fordulót is ONLINE formában rendeztük meg 2021. április 16-án. Az "Eredmények" menüben olvasható a díjazottak névsora.

Külön köszönet illeti meg a versenyfeladatok alkotóit, készítőit: Gergelyné Privarnyik Rita (Nyíregyháza), Hugyecz Tiborné (Balassagyarmat), Kincses László (Kaposvár), Kovács Ágnes (Kaposvár), Lórántfi Csaba (Eger Szilágyi),  Nemcsik János (Eger, Neumann), Raskoványi Miklós (Kaposvár), Rosta Attila (Pápa), Szili Dániel (Kaposvár), Biczóné Lengyel Beáta (Kaposvár)

A korábbi teljes versenyévek eredményei és a döntő forduló feladatai a megoldásokkal együtt elérhetőek a Letöltések menüben.

Kapcsolat

Ha valamilyen kérdésre nem találsz kielégítő választ, fordulj bizalommal a Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium AJTP-programfelelőséhez, Tóthné Berzsán Gabriellához a gberzsan@gmail.com címen vagy a +36(30)5255640 illetve a +36(82)512128/108 telefonszámon!

Illetve szakmai kapcsolattartásra használd az ajtpinfoverseny@gmail.com címet, Biczóné Lengyel Beáta!

AJTP Infoverseny

online teszt 2022. március 8.
döntő 2022. április 9.
Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium

Versenyről

A Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium ebben a tanévben is meghirdeti az immár hagyománnyá vált országos számítógép-alkalmazói versenyt az Arany János Tehetséggondozó Programban részt vevő tanulók számára.

A verseny célja: a számítógép-használatban jártas diákok tudásának, ügyességének összemérése, találkozás az ország más területein tanulókkal, tanítókkal, tapasztalataink kicserélése.

A verseny időpontjai: 2022. március 8., április 9.

Itt talál meg bennünket

©2021 Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium. All Rights Reserved. Designed By Sati.

Search