Language of the Future. Learn computer coding!

Számítógép-programozás (vagy egyszerűen programozás) egy vagy több absztrakt algoritmus megvalósítását jelenti egy bizonyos programozási nyelven. A programozásban megtaláljuk a művészet, a tudomány, a matematika és a mérnöki tudomány elemeit.

info_page_011.png

20

 

AJTP Országos Informatikaverseny

 

  Idén 21. alkalommal rendezzük meg az AJTP Országos Informatikaversenyt a Kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumban, melyen most is szeretettel fogadjuk a résztvevőket!

A verseny anyaga alapvetően az új NAT-követelményekre, valamint az ECDL vizsgakövetelményekre épül.

2024. március 5-én lesz a verseny elméleti fordulója.  Online teszt.

2024. április 13-án kerül megrendezésre az AJTP informatikaverseny gyakorlati (2.) fordulója. Jó lesz újra találkozni Kaposváron!


online forduló: 2024. március 5. , 14 óra
gyakorlati forduló Kaposváron: 2024. április 13.

Ezen az oldalon minden részletet megtalálhattok a versenyről, a korábbi évek feladatait és a győzteseket is.

Jó böngészést hozzá! 

LEZAJLOTT A 2. FORDULÓ.
GRATULÁLUNK a DÍJAZOTTAKNAK!

ÉRDEKEL A VÉLEMÉNYED!

Külön köszönet illeti meg a feladatkészítőket: Gergelyné Privarnyik Rita (Nyíregyháza), Dr. Kerese Tibor, Kincses László, Kozák Attila, Raskoványi Miklós, Biczóné Lengyel Beáta tanáraink, továbbá egykori diákjaink, Gadácsi Brendon, Gáspár Róbert,  Ludvig Patrik és Szili Dániel.

Az idei verseny eredményei és a versenyfeladatok a megoldásokkal együtt már elérhetőek a weblapon.

Az előző versenyről (a jubileumi 20. volt)

A verseny történetében egy mérföldkőhöz értünk, 20 évesek lettünk.

Gratulálunk a 20. Országos AJTP informatikaverseny díjazottainak!

A verseny 1. fordulója 2023. márciusban zajlott.

A 2. fordulót a kaposvári Táncsicsban rendeztük meg 2023. április közepén. Az "Eredmények" menüben olvasható a díjazottak névsora.

A jubileumi évben minden gyakorlati versenyfeladatot kaposvári kolléga vagy egykori kaposvári AJTP-s diákunk készített. Nagyon büszkék vagyunk egykori diákjainkra, kik valamennyien az IT-szakmában dolgoznak már, vagy tanulnak jelenleg is, s továbbra is szívükön viselik a verseny sorsát.

Külön köszönet illeti meg a feladatkészítőket: Gergelyné Privarnyik Rita (Nyíregyháza, elméleti teszt), Dr. Kerese Tibor, Kincses László, Kovács Ágnes, Raskoványi Miklós, továbbá egykori diákjaink, Gáspár Róbert, Ludvig Patrik, Szili Dániel. A kicsik korcsoportjának felelőse Kincse László, míg a nagyok korcsoportjának felelőse Biczóné Lengyel Beáta volt.

A korábbi versenyévek eredményei és a versenyfeladatok a megoldásokkal együtt elérhetőek a Letöltések menüben.

Kapcsolat

Ha valamilyen kérdésre nem találsz kielégítő választ, fordulj bizalommal a Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium AJTP-programfelelőséhez, Tóthné Berzsán Gabriellához a gberzsan@gmail.com címen vagy a +36(30)5255640 illetve a +36(82)512128/108 telefonszámon!

Illetve szakmai kapcsolattartásra használd az ajtpinfoverseny@gmail.com címet! Kozák Attila vagy Biczóné Lengyel Beáta fog válaszolni.

AJTP Infoverseny

online teszt 2024. március 5.
döntő 2024. április 12-14.
Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium

Versenyről

A Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium ebben a tanévben is meghirdeti az immár hagyománnyá vált országos számítógép-alkalmazói versenyt az Arany János Tehetséggondozó Programban részt vevő tanulók számára.

A verseny célja: a számítógép-használatban jártas diákok tudásának, ügyességének összemérése, találkozás az ország más területein tanulókkal, tanítókkal, tapasztalataink kicserélése.

A verseny időpontjai: 2024. március 5., 2024. április 13.

Itt talál meg bennünket

©2024 Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium. All Rights Reserved. Designed By Sati.

Search