Nyílt Nap 2021.szeptember 27.-én!

Kedves 8. osztályosok és Szüleik!

Gimnáziumunk, a Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium a hagyományoknak megfelelően ebben a tanévben is megszervezi az érdeklődő 8. osztályos diákok és szüleik számára a Nyílt Napot, melynek célja, hogy megismertessük gimnáziumunkat azokkal a diákokkal, akik középiskolai tanulmányaikat a Kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumban kívánják folytatni.
Nyílt Nap időpontja: 2021. szeptember 27. hétfő 17.00 óra


Az általános tájékoztató után a diákok beszélgethetnek a következő tanévben speciális osztályokban tanító szaktanárokkal. Gimnáziumunkban a kezdetektől fogva sikeresen működik az Arany János Tehetséggondozó Program, mely a különféle hátrányokkal küszködő tehetséges tanulók középiskolai tanulmányait segíti elő. A program iránt érdeklődőknek részletes információkat nyújtunk a jelentkezéssel kapcsolatban.
Gimnáziumunk a szokásokhoz híven önköltséges tehetséggondozó foglalkozásokat indít október 4-től, melynek célja, hogy a diákok minél eredményesebben felkészülhessenek a középiskolai tanulmányokra. A foglalkozásokat a következő tantárgyakból szervezzük, mely tantárgyakból a következő tanévben is elindítjuk speciális csoportjainkat.- angol nyelv - biológia és kémia- informatika- magyar nyelv és irodalom (központi írásbelire való felkészítés)- matematika (központi írásbelire felkészítés mindenkinek, majd az írásbeli után a szóbelire való felkészítés a matematika tagozatra jelentkezőknek)- német nyelv- történelemMinden további információért látogasson el iskolánk honlapjára : www.tancsics.hu 
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Vámosi László        igazgató